注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

一個人的狂歡

 
 
 

日志

 
 

虎年虎仔虎頭虎腦  

2010-02-13 22:13:22|  分类: 芝麻綠豆 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

我細個嘅時候成日都覺得自己好威,又係屬虎又係獅子座,哩個世界上最惡爺嗰兩種動物都同我有關係.

好,唔講廢話.

今年睇過運程,似乎好運滯.究竟邊個係老虎運程邊個係獅子座運程我都唔係好記得.就係記得兩者好似有啲衝突.不過都係冇乜好事情.
最記得幾樣:身體唔好,尤其係肝....所以今年最大農曆新年願望就係四個好老土嘅字:身體健康! 唔係就咁嗌下口號.我決定今年儘量少捱夜.最好唔好超過一點鐘瞓覺!
其次就係工作唔順利.要搞好同老闆關係...有鑑於此,我決定今晚打破以前嘅習慣,發賀年短信! 所以如果ni 今晚有收到我獨家編寫嘅賀年短信,咁ni 就有福啦! 條條都係我自己親自打上去噶! 絕無群發!
愛情唔掂...關於哩點,舊年話紅鸞星動,由牛年動到虎年都冇動成,所以都係唔需要太介意.話切忌亂愛喔...亂愛? 唔係我嗰范啦.

好,就咁.其他事情要睇輕啲,乜都係自己最緊要.

祝大家年年有魚都唔夠,要年年多舊魚!!!

  评论这张
 
阅读(19)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017